IP44.de

Shot Garden Light, 15W dimbar LED 3000K 980lm

Shot Garden Light, 15W dimbar LED 3000K 980lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 5 636,00

ip44.de
15W
Shot hagelampen er en smart lyskilde og lysobjekt i ett.

Den solide kulen med har en høyteknologisk innside og ligger på toppen av en aluminiumring, slik at man selv bestemmer seg for lysretningen. Lampen skiller seg ut med sin runde form og er et godt alternativ til de klassiske hagelampene. Shot er vakker både på dagtid og om kvelden, og gir det en dekorativ effekt uansett om lyset er på eller ei.

Shot er ideelt på terrassen, i hagen eller ved inngangspartiet, og den kan plasseres rundt om blomsterbedet.

Som tillkjøp til Shot fås det en 35 cm høy Tee Shot som løfter ballen fra bakken, og et veggbeslag så man kan få Shot som en vegglampe.

Shot-hagelampen har vunnet IF Design Award 2017, og Reddot Award 2017

Mål: 

Høyde: 11,3 cm
Diameter: 14 cm
Lengde ledning: 5 meter
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 980 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de