IP44.de

Qu oppladbar lampe IP44, høyde 22 cm

Qu oppladbar lampe IP44, høyde 22 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 410,00

ip44.de
2W
Qu er en moderne, batteridrevet lanterne fra IP44. Lanternen er vakker og avgir et koselig lys der du trenger det. Lanternen har en 3-trinns dimmer og kan lyse i 20 timer på første trinn, 10 timer på andre trinn og 5 timer på tredje trinn med full styrke. Den kan brukes som en vegglampe med veggfeste eller som pendellampe med silikon rep, begge artiklene er tilgjengelige under tilbehør.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 21,9 cm
Diameter: 12,6 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Annet: Leveres med 120 cm USB-kabel
Materiale: Glass / Metall
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 76 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de