IP44.de

Pip vegglampe med roterbar lyskilde, dimbar LED 3000K 320lm

Pip vegglampe med roterbar lyskilde, dimbar LED 3000K 320lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 6 054,00

ip44.de
6W
Ren geometri i en enkelt armatur
Pip er en smart utendørs vegglampe med en roterbar LED lyskilde. Ulike belysningsscenarier kan velges etter montering, ettersom man har mulighet til å snu lyskilden 240°, og den gir et behagelig lys som passer perfekt til inngangspartiet eller langs oppkjørselen.

Vegglampen har en IP65 kapslingsgrad slik at den er motstandsdyktig overfor den nordiske vind og vær, og lampen er laget av aluminium.

Vegglampen passer ved inngangsdøren, trappeoppgangen eller inngangspartiet.

Mål: 

Høyde: 4,6 cm
Bredde: 14 cm
Fremspring: 15,3 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 320 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de