IP44.de

Pip pullert med roterbar lyskilde, høyde 80 cm, dimbar LED 3000K 320lm

Pip pullert med roterbar lyskilde, høyde 80 cm, dimbar LED 3000K 320lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 8 072,00

ip44.de
6W
Ren geometri i en pullert
Pip pullert er en smart og elegant hagelampe med et kvadratisk design og en roterbar LED lyskilde. Ren geometri i en enkelt lampe er designerens idé bak denne pullerten. Ulike lysscenarier kan lages ved å dreie lyskilden i 240°.

Pullerten kan brukes mange steder i hagen, da man kan kontrollere retningen til lyset, men den vil være ideelt til inngangspartiet eller langs oppkjørselen.

For montering på fast dekke, eller ved hjelp av markfestet du finner under tilbehør på denne siden.

Mål: 

Høyde: 80 cm
Bredde: 14 cm
Dybde: 4,6 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Montering: Markfeste eller festejern som tilbehør
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 320 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de