IP44.de

Piek Lettura utendørs gulvlampe, LED 2700K 220lm

Piek Lettura utendørs gulvlampe, LED 2700K 220lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 6 164,00

ip44.de
6W
Funksjonell utendørs gulvlampe for terrasse. Piek gulvlampe har en funksjonell design og kan være en perfekt lyskilde hvis du vil lese en god bok på terrassen en sommerkveld. Den har en stabil base med forskjellige helningsvinkler, og et fullt justerbart lampehode som gjør det mulig å stille inn ønsket lysretning.

Lampens kropp er laget av stål, og lampehodet er i aluminium. Den har en IP65 kapslingsgrad, innebygd LED og 5 meter ledning inkludert, så den er klar for tilkobling.

Mål: 

Høyde: 111 cm
Diameter lampehode: 6 cm
Dybde lampehode: 10,1 xm
Diameter fot: 24 cm
Lengde ledning: 5 meter
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Stål / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 220 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de