IP44.de

Piek 25 hagespot, dimbar LED 2700K 220lm

Piek 25 hagespot, dimbar LED 2700K 220lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 034,00

ip44.de
6W
Piek 25 er en moderne jordspydspot med et svingbart lampehode, som kan gi et fantastisk lys i blomsterbedet. Lampens kropp er laget av børstet stål, og lampehodet er i aluminium med et sikkerhetsglass. Den har en IP65 kapslingsgrad, innebygd LED og 5 meter ledning inkludert, så den er klar for tilkobling.

Mål: 

Høyde: 25 cm
Diameter lampehode: 6 cm
Dybde lampehode: 10,1 xm
Lengde ledning: 5 meter
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Stål / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 210 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de