IP44.de

Pad hagelampe med jordspyd, dimbar LED 2700K 553lm, høyde 80 cm fra IP44

Pad hagelampe med jordspyd, dimbar LED 2700K 553lm, høyde 80 cm fra IP44

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 5 260,00

ip44.de
8W
Pad er en moderne hagelampe med jordspyd og et justerbart lampehode med innebygd LED. Ved hjelp av jordspydet kan du plassere lampen hvor som helst i hagen, og den kan gi et bredt lys nedover i blomsterbedene, på plenen og belyse stiene rundt huset.

Lampens kropp er laget av stål, og lampehodet er i aluminium, med akrylglass. Den har en IP65-kapslingsgrad og 5 meter kabel er inkludert, så den er klar for tilkobling.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde (inklusive spyd): 80 cm
Diameter: 24 cm
Lengde ledning: 5 meter
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Stål / Akryl
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 553 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de