IP44.de

Mir X 70 pullert, dimbar LED 3000K 240lm

Mir X 70 pullert, dimbar LED 3000K 240lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 8 670,00

ip44.de
12W
Mir X 70 pullert er med sitt firkantede lampehode, som er festet til en x-formet støttestruktur, en vakker moderne pullert.

Lampen gir et godt og 360° lys på bakken, med de fire LED-lampene som er plassert på undersiden av lampehodet. Lampen har en høyde på 70 cm, produsert i aluminium og tilgjengelig i fargene antrasitt og brun.

Pullerten har en IP65 kapslingsgrad, og er ideell til belysning ved innkjørsler og stier rundt om huset.

For montering på fast dekke, eller ved hjelp av markfestet du finner under tilbehør på denne siden.

Mål: 

Høyde: 70 cm
Bredde: 14 x 14 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 240 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de