IP44.de

Mir R 30 pullert, dimbar LED 3000K 240lm

Mir R 30 pullert, dimbar LED 3000K 240lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 6 862,00

ip44.de
12W
Mir R 30 pullert er en liten smart pullert med en høyde på 30 cm. Pullerten har 4 innebygde LED lamper i det runde lampehodet, som lyser helt blendefritt og gir 360° belysning på bakken.

Den er laget av aluminium og er tilgjengelig fargene brun og antrasitt.

Lampen har en IP65 Kapslingsgrad som er ideell til å brukes i det våte og kalde nord, og den kan plasseres rundt stien i hagen, eller i forbindelse med oppkjørselen og carport.

For montering på fast dekke, eller ved hjelp av markfestet du finner under tilbehør på denne siden.

Mål: 

Høyde: 30 cm
Diameter: 14 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 240 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de