IP44.de

Lix IP44 oppladbar bordlampe, LED 2700K 200lm

Lix IP44 oppladbar bordlampe, LED 2700K 200lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 201,00

ip44.de
3.2W
Lix er en stilig og moderne utendørs batteridrevet lampe med en fantastisk form, du kan ta med deg overalt i hjemmet og hagen.

Lampen gir et behagelig lys som lett kan kan justeres etter behov via den innebygde berøringsdimmeren på lampehodet.

Hvis lampen som lades via en USB-kabel er fulladet, kan den lyse i 24 timer ved lav intensitet med koselig og stemningsfullt lys, i midstyrke 12 timer, og hvis man slår på full styrke, kan den lyse i 6 timer.

Lampen er laget av aluminium med polykarbonat skjerm, lakkert i fargene perlehvit, sort, gull og lys bronse.

En USB-kabel for lading er inkludert.

Mål: 

Høyde: 24,5 cm
Diameter topp: 15 cm
Diameter bunn: 6 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Materiale: Aluminium / Polykarbonat
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 200 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de