IP44.de

Lisc Number vegglampe, dimbar LED 3000K 631lm

Lisc Number vegglampe, dimbar LED 3000K 631lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 8 072,00

ip44.de
14W
Utendørs vegglampe med husnummer fra IP44.de. Elegant utendørs vegglampe med husnummer, tilgjengelig med hvit og antrasitt aluminiumsramme og sikkerhetsglass. Det kan velges maks 3 tall som er folielaminert med grå farge. Lampen kan gi god belysning ved inngangspartiet, garasjen eller i oppkjørselen.

MERK: Husnummer oppgis i merknadsfeltet i kassen!

Mål: 

Diameter: 24,4 cm
Dybde: 5,4 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Kan paralellkobles
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 631 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de