IP44.de

Dia vegglampe, LED 2700K 88lm

Dia vegglampe, LED 2700K 88lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 6 930,00

ip44.de
6W
Utendørs vegglampe med aluminiumsramme og glass
Denne lampen har en spesiell funksjon som kombinerer en lineær aluminiumstøpt ramme med et blåst glass, og den profilerende reflekterende akrylstangen Lampen har innebygd dimmbar LED

Dia er tilgjengelig i de to fargene antrasitt og dyp sort, med en IP65 kapslingsgrad som gjør den velegnet for de nordiske landene.

Vegglampen har et svakt varmhvitt lys på 2700 kelvin og kan plasseres på garasjen i oppkjørselen, ved inngangspartiet, i hagen eller på terrassen.

Dia avgir et behagelig lys som skaper en koselig atmosfære rundt huset.

Mål: 

Høyde: 23 cm
Bredde: 14 cm
Fremspring: 17 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Kan paralellkobles
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 88 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de