IP44.de

Como vegglampe, lys opp og ned, dimbar LED 2700K 553lm

Como vegglampe, lys opp og ned, dimbar LED 2700K 553lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 5 537,00

ip44.de
12W
Firkantet utendørs vegglampe med fokusert lys.
Kroppen er støpt av aluminium. Hjertet består av vår velprøvde LED-teknologi. Lyset faller med et klart fokus takket være en optisk linse av topp kvalitet.

Como er en smart firkantet utendørs vegglampe av aluminiums med innebygd LED. Lampen gir et tydelig fokusert opp- og nedover lys på veggen, med en optisk kvalitetslinse.

Vegglampen har IP65 kapslingsgrad slik at den passer til et hvert utendørsvær. Med vegglampens egenskaper vil den være ideell for inngangspartier, fasader eller på terrassen.

Mål: 

Høyde: 7,9 cm
Bredde: 6,8 cm
Fremspring: 13,3 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 553 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de