IP44.de

Como One vegglampe, lys opp eller ned, dimbar LED 2700K 276lm

Como One vegglampe, lys opp eller ned, dimbar LED 2700K 276lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 662,00

ip44.de
6W
Firkantet utendørs vegglampe for lys opp eller ned.
Kroppen er støpt av aluminium. Hjertet består av vår velprøvde LED-teknologi. Lyset faller med et klart fokus takket være en optisk linse av topp kvalitet.

Como One er en smart firkantet utendørs LED vegglampe. Lyset faller med et klart fokus takket være en optisk kvalitetslinse, og man kan velge å montere vegglampen så den enten gir ett opp- eller nedovervendt lys.

Vegglampen er med IP65 kapslingsgrad for å passe til et hvert utendørs vær. Como One er opplagt å plassere i forbindelse med inngangspartiet, terrassen, gårdsplassen eller ved inngangsdøren.

Mål: 

Høyde: 7,9 cm
Bredde: 6,8 cm
Fremspring: 13,3 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 276 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de