Fabbian

Saya takpendel, diameter 40 cm, opalhvitt glass

Saya takpendel, diameter 40 cm, opalhvitt glass

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 18 550,00

Fabbian
30W
Saya takpendel med diameter 40 cm og opalhvitt glass, skaper en perfekt balanse mellom dekorasjon og lys. Hvert element i Saya er håndlaget og utført av mestere i metall- og glasshåndverk. Pendelen består av glass blåst i et metallbur.

Saya pendelserien tilgjengelig i flere forskjellige former, og deres lys skaper en svært innbydende og varm atmosfære som passer for ethvert rom i hjemmet eller på restauranter, barer og hoteller.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 40 cm
høyde: 45 cm
Lengde ledning (max): 200 cm
Diameter takfeste: 13,8 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Det italienske lampemerket Fabbian Illuminazione ble grunnlagt i 1961 som produsent av lamper og belysning i hjemmet.

Allerede fra starten av høstet produktene internasjonal anerkjennelse på grunn av sitt høye kvalitetsnivå. Det høye nivået gjør lampene fortsatt eksklusive og imponerende, både når det gjelder materiale, design og funksjonalitet. Spesielt populære er Ice Cube-lampene og Beluga-lampene.

Siden mai 2018 har virksomheten hatt nye innehavere. Deres visjon har ført til mange spennende prosjekter innen belysning, som f.eks. transformasjon av lampene til energivennlige LED-produkter kombinert med utsøkt design og bærekraft. I dag blir mange nye Fabbian-lamper designet av kjente, italienske designere som Marc Sadler, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi. Det vitner om et stadig fokus på stilfullt, italiensk design hos Fabbian.

Fabbian