Lysslynger

Lysslynger og festlenker

Bruk av dekorative lysslynger er en flott måte å pynte til både hverdag og fest. Lyslenkene kan være flotte blikkfang hele året, som julebelysning, på festbordet og hageselskap, eller som ren pynt til å markere ting man vil vise frem.

Lyslenkene kommer i forskjellige lengder og størrelser. Stringslynger er ofte mindre dekorasjoner med formbar ståltråd, noe som gjør dem perfekte til borddekorasjoner, til å lyse opp en blomsteroppsats, feste rundt vinduskarmen eller speilet.

Festlenker har gjerne figurer, motiver og farger som passer til spesifikke anledninger og setter en ekstra spiss på festen. Dette kan være julebelysning, dekorative gjenstander til hagefest og bursdagsselskap.

Lyslenker er lengre slynger som ofte er vanlige til jul, men kan også brukes som hagebelysning, til å pynte opp trær og busker eller andre gjenstander.

Lysnett og lysgardiner danner et nett som kan henges opp eller legges der du ønsker. Gardinene er flotte oppheng som kan brukes som «istapper» langs husveggen, ved vinduer eller som dekorbelysning i hagen. Lysnettene er maskede firkantede «fiskegarn» som passer fint som alternativ til å dekorere busker eller hagegjenstander, eller legges utover et passende sted.

Noen av lenkene er batteridrevne, mens andre kobles til en strømkilde som USB-uttak eller vanlig stikkontakt. Benytt gjerne filteret for å tilpasse søket til ditt behov.

Filter
Set Descending Direction
Set Descending Direction