IP44.de

Gap X vegglampe, lys opp og ned, dimbar LED 2700K 272lm

Gap X vegglampe, lys opp og ned, dimbar LED 2700K 272lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 913,00

ip44.de
12W
Med sine balanserte proporsjoner oppfyller Gap X praktisk talt alle arkitektoniske krav. Det slanke, liggende formatet understreker det horisontale planet, med fint koordinerte radier som skaper en attraktiv strøm av linjer i huset. Målet var å skape en arkitektonisk redusert form med toppmoderne LED-teknologi.

Vegglampen har et matt, herdet sikkerhetsglass i toppen og bunnen, som sikrer at lyset er svært diffundert, og lampen lyser opp og ned.

Gap X er tilgjengelig i hvit, sort, antrasitt, kjølig brun og grå med en IP65 kapslingsgrad som passer det nordiske været.

Vegglampen er blant annet ideell for belysning ved oppkjørselen og hovedinngangen.

Mål: 

Høyde ved vegg: 4,3 cm
Høyde i front: 3,5 cm
Bredde: 22,8 cm
Fremspring: 12,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Kan paralellkobles
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 272 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de