Lucide

Tenso Solar vegglampe med solcelle, IP54, høyde 29 cm, Antrasitt

Tenso Solar vegglampe med solcelle, IP54, høyde 29 cm, Antrasitt

kr 2 321,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 27891/02/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
Tenso Solar vegglampe i strukturlakkert aluminium. Lampen har solcelleopplading og lyssensor som sørger for at den holdes avslått og lades så lenge det er lyst ute. Monteres på vegg med medfølgende monteringsbrakett.

Mål: 

Høyde: 29 cm
Bredde: 15,4 cm
Fremspring: 14 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 15 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 205 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide