Chors

Thiny Slim+ K vegglampe LED 2700K, Bredde 60 - 150 cm

Thiny Slim+ K vegglampe LED 2700K, Bredde 60 - 150 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 047,00

Chors
Elegant lineær vegglampe fra Chors. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.

Thiny Slim + K vegglampen har en elegant design med den lineær smal form som passer perfekt til interiøret. Lampen er tilgjengelig i 4 lengder L 60, 90, 120 og 150 cm, den lyser nedover og kan gi en jevn belysning for et maleri eller speil på badet IP44, men også en god belysning for alle vegger i hele hjemmet.

Velg først farge på lampen og deretter ønsket bredde for leveringstid.

Mål: 

Lengde: 60 / 90 / 120 / 150 cm
Høyde: 4,1 cm
Totalt fremspring: 7,7 cm
Fremspring veggfeste: 4 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 95
Lysstyrke: 770 / 1155 / 1540 / 1925 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Chors er en kjent, polsk lampeprodusent som legger vekt på moderne og innovative former i sin design. Funksjonalitet og estetikk er alltid førsteprioritet hos dette lampemerket, som lager flott og nyskapende belysning til private hjem og bedrifter. Spesielt kjent er Ambiente-lampen til Chors. Den finnes både som gulvlampe og vegglampe.

Polske Chors designer og produserer bl.a. spesialbestillinger til ulike prosjekter og firmaer, og har da også i mange år hatt fokus på nettopp dette. Av den grunn har firmaet fått en enorm erfaring og kunnskap når det gjelder LED-belysning. Dette gjør Chors-lampene til et moderne og kvalitetsbevisst valg, også når det gjelder utvikling og innovasjon.

Lampene til Chors er stort sett alle laget av metall og med LED-lys. Dette gir stilfull og effektiv belysning som samtidig er svært energivennlig. De er derfor et spennende supplement til det store utvalget av lamper hos Lampefeber da de fungerer like godt til offentlig interiør som til private hjem. Lampene til Chors er uten tvil innovative og flotte, og passer perfekt inn i mange forskjellige omgivelser.

Chors