Marset

Plaff-on 50 vegglampe / taklampe, dimbar LED 2700K 3200lm, Sort

Plaff-on 50 vegglampe / taklampe, dimbar LED 2700K 3200lm, Sort

kr 10 897,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E50 A628-057
marset_logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
36W
Plaff-on 50 vegglampe kan benyttes i alle rom, da den har IP54. Den egner seg også like godt på vegg som i tak. Du kan også benytte lampen ute. Lampen er for fast montering og leveres uten bryter og ledning.

Plaff-on er i lakkert aluminium med en opal, blåst glasskjerm. Glasset gir lampen et flott og behagelig lys. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.

Mål: 

Diameter: 50 cm
Tykkelse: 9 cm
Høyde: 13,8 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 3200 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo