Lucide

Magius takpendel, diameter 42 cm, Sort/Natur

Magius takpendel, diameter 42 cm, Sort/Natur

kr 2 095,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 03429/42/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Magius takpendel har takfeste i sort metall og skjerm i naturlig rotting. Lampen leveres med sort tekstiltrukket ledning og kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 42 cm
Høyde skjerm: 30 cm
Høyde fra tak (max): 160 cm
Diameter takfeste: 12 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide