Nordlux

Asti 30 takpendel, diameter 30 cm

Asti 30 takpendel, diameter 30 cm

kr 1 080,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2213133014
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Asti er en åpen pendellampe hvor trestrukturen inviterer naturen inn og skaper et vakkert samspill mellom lys og skygge. Det luftige designet lar lyset spre seg nedover og inn i rommet på vakreste vis. Lampesokkelen i krom og de mange lamellene skaper et elegant, men likevel lett designuttrykk. Sett inn en dekorativ pære og skap ditt eget uttrykk.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 40 cm
Diameter: 30 cm
Lengde ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Tre / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1