Lucide

Frills takpendel, diameter 40 cm, Matt messing/Sort

Frills takpendel, diameter 40 cm, Matt messing/Sort

kr 2 267,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 03442/40/02
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Extravaganza Frills takpendel er en moderne lampe i glitterlakkert messingfarget metall. Lampeskjermen er i bomull og består av tre lag med frynser i forskjellig høyde. Tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne en E27 dekorativ pære for optimal effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 40 cm
Høyde skjerm: 29 cm
Lengde fra tak (maks): 168 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall / Bomull / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide