Halo Design

Radio takpendel, Mørk grå

Radio takpendel, Mørk grå

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 249,00

halodesign_logo
60W
Inspirert av industrielle elektriske apparater fra det tidlige 1900-tall, er RADIO en dekorativ lampe som tar fordel av svakglødende lyspære med den svært synlige LED filament. RADIO kaster lekne og spennende skyggelinjer på de omkringliggende flater, som en gjennomsiktig, men fullverdig tegning kommer til liv i tredimensjonal form. RADIO er low-fi på en moderne og leken måte.

Velg mellom to størrelser. Alle leveres med 3 meter sort tekstilkabel. Ved bruk av dimbar pære kan lampen dimmes.

Leveres inklusive 2,7W LED pære på 2800 kelvin. Denne er ikke dimbar.

Mål: 

Diameter: 28 cm / 44 cm / 70 cm
Lengde fra tak (max): 300 cm

Maksimal diameter på pære: 7 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Lampen kan monteres med utenpåliggende ledning.
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

halodesign_logo

Halo Design har eksistert siden 1994, og har siden den gang fokusert på å skape flotte danske designlamper til en overkommelig pris. Halo Tech Design benytter materialer av høy kvalitet i produksjonen av sine lamper, og stiller strenge krav til sine leverandører for å opprettholde kvaliteten lampene deres er kjent for.

francis_cayouette

Francis Cayouette er en fransk-kanadisk industridesigner og utdannet ved University of Montreal. Siden 2000 har han bodd og arbeidet i København, hvor han har sitt eget studio, Unit 10 Design, som spesialiserer seg på produktdesign og kreativ ledelse. Gjennom årene har Francis Cayouette laget produkter for ledende danske og internasjonale designmerker, inkludert Normann Copenhagen og Stelton, og hans arbeid har mottatt flere internasjonale priser.