Fabbian

Oru pendel, diameter 37 cm

Oru pendel, diameter 37 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 9 324,00

Fabbian
22W
Oru pendel, med diameter 37 cm, er en spennende pendellampe i metall med stilfulle detaljer.

Oru er laget av laserskåret metall som er bøyd og festet med tre svarte skruer, denne prosessen fører til at skjermen får en annerledes form. Det unike med denne skjermen er at formen ikke symmetrisk, men varierer avhengig av observasjonsvinkelen. De vertikale hullene på sidene viser det fargerike interiøret i Oru, slik at den røde, grønne og blågrønne fargen på innsiden står i kontrast til den ytre, svarte fargen.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke.

Velg ønsket fargekombinasjon for leveringstid.

Mål: 

Diameter : 37,5 cm
Høyde: 43,2 cm
Diameter takfeste: 12,3 cm
Høyde takfeste: 1,6 cm
Lengde ledning (max): 200 cm
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Det italienske lampemerket Fabbian Illuminazione ble grunnlagt i 1961 som produsent av lamper og belysning i hjemmet.

Allerede fra starten av høstet produktene internasjonal anerkjennelse på grunn av sitt høye kvalitetsnivå. Det høye nivået gjør lampene fortsatt eksklusive og imponerende, både når det gjelder materiale, design og funksjonalitet. Spesielt populære er Ice Cube-lampene og Beluga-lampene.

Siden mai 2018 har virksomheten hatt nye innehavere. Deres visjon har ført til mange spennende prosjekter innen belysning, som f.eks. transformasjon av lampene til energivennlige LED-produkter kombinert med utsøkt design og bærekraft. I dag blir mange nye Fabbian-lamper designet av kjente, italienske designere som Marc Sadler, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi. Det vitner om et stadig fokus på stilfullt, italiensk design hos Fabbian.

Fabbian