Marset

Bohemia 84 takpendel dimbar LED 2700K 3048lm, diameter 84 cm, Grønn

Bohemia 84 takpendel dimbar LED 2700K 3048lm, diameter 84 cm, Grønn

Spesialpris kr 17 546,00 FØR kr 35 092,00

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Forventet tilbake på lager, men leveringstid er inntil videre ukjent.

Varenummer: E50 A698-001
marset_logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
28.5W
Bohemia takpendel leveres med integrert LED på 28W. Lampen er i polykarbonat i to lag, hvor innsiden er hvit. En opal avblendingsskjerm sørger for å hindre blending under lampen. Lampen har meget god fargegjengivelse og kan dimmes med ekstern dimmer. Lampen henger i wire og har takkopp i metall.

Begrenset antall som selges til vi er tomme på eget lager.

Mål: 

Diameter: 84 cm
Høyde skjerm: 41,5 cm
Diameter takfeste: 11 cm
Høyde takfeste: 3,5 cm
Lengde ledning (max): 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 3048 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo

Joan_Gaspar

Designet av Joan Gaspar.

Joan Gaspar studerte industriell design ved 'Artes y Oficios' i Barcelona. Han begynte å arbeide for 'VAPOR S.A' i 1988, hvor han lagde minimalistiske lamper. Fra 1992 jobbet han med en rekke firmaer for å lage nye produktlinjer: Roca, Nikko, Marset og flere andre. Fra 1996 samarbeidet han tett med selskapet 'Marset Iluminación', med utvikling av nye produkter. Hans arbeid vant førstepris i 'Valencia International Furniture Fair' i 2000. I 2001 ble han belønnet med 'Delta de Plata' for Atlas-lamper, og i 2005 for 'The Neon de Luz', begge designet for Marset Iluminación.