Wastberg

w151 Extra Large pendant s3, diameter 130 cm, LED 3000K 6270lm, DALI-dim

w151 Extra Large pendant s3, diameter 130 cm, LED 3000K 6270lm, DALI-dim

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 45 495,00

Wastberg_logo
42W
w151-s3, er en meget stor pendellampe med integrert 42W LED med varmhvitt lys på 3000K. Lampen gir mye lys med hele 6270 lumen (nominell).

w151 Extra large pendel består i tre superstore former som kombinerer skala, geometri og lys av høy kvalitet. Når de henger fra taket former de lyset og skaper et rom i rommet. w151 Ekstra stor pendel definerer omgivelsene sine, enten det er et kontor, et hjem, eller en hotellsalong. Den har et komfortabelt, rettet lys som er flikkerfritt og har meget god fargegjengivelse.

Lampen kommer i tre kjegleformede varianter: den høye og smale, den arketypiske og den lave og brede. Alle tre er ekstra store og utfordrer grensene til hvor stor en lampe kan produseres i aluminium, samtidig som den kan komme gjennom en normal dør. For å holde silhuetten slank og ren, og samtidig klare å bære vekten av metallskjermen, er en forsterkning integrert i ledningen.

Det er gjort mye arbeid for å sikre at w151 Extra large pendellampe er like imponerende som størrelsen, og i stand til å spille en sentral rolle i et stort rom. LED i høy kvalitet brukes til å skape en jevn spredning av varmthvitt lys, upåvirket av skjermens innsidefarge takket være rettet belysning.

Til tross for størrelsen er w151 Extra large pendellampe overraskende tynn, men allikevel sterk. Sammen med nøye planlagte detaljer og den myke, papiraktige matte finishen, er resultatet fantastisk – når det oppleves.

Lampen er dimbar med push dim / DALI.

Mål: 

Høyde: 45 cm
Diameter: 130 cm
Lengde ledning (max): 500 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale:
Skjerm i aluminium
Takkopp i polykarbonat
Avskjerming i acryl
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Forventet levetid: 50 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 6270 lumen (nominell)
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: DALI

Wästberg er designbelysning som dekker behovene for både det profesjonelle så vel som det private marked.

Dette er interiørbelysning med høy fokus på design og teknologi med utstrakt bruk av LED integrert i sine belysningsprodukter.

Wastberg_logo

Claesson Koivisto Rune

Designet av Claesson Koivisto Rune

De svenske arkitektene og designere Mårten Claesson, Eero Koivisto og Ola Rune åpnet i 1995 sitt studio i Stockholm.

Bestillingsverk for den prisbelønte praksisen inkluderer Inde/Jacobs galleri i Texas, Nobis Hotel og Hotel Skeppsholmen i Stockholm, Sfera Building i Kyoto, Tind prefabrikerte hus og ett antall av private hus i Sverige og i utlandet. Deres arkitektverk har blitt utstilt på Venezia Architecture Biennale. Som designere jobber de blant andre med Arflex, Cappellini, Fontana Arte, Kasthall, Living Divani, Marsotto Edizioni, Offecct, Paola Lenti, Swedese og Tacchini. Deres design har vunnet priser inkludert Designer of the Year 2011 og 2014 av Elle Décor Italia, Red Dot “Best of the Best” 2014 og The Bruno Mathsson Prize 2015.