Marset

Vetra takpendel Opalhvit, integrert LED Stepdim, flere størrelser

Vetra takpendel Opalhvit, integrert LED Stepdim, flere størrelser

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 7 291,00

marset_logo
Vetra pendellampe har et klassisk design, med det flott opalhvitt glass. Lampen gir et varmt lys nedover som er ideelt over spisebordet. Skjermen er i munnblåst glass med lyskilden hengende under lampen og kaster lyset opp i skjermen. Skjermen fungerer da som reflektor og gir en helt spesiell lyseffekt.

Vetra pendel er tilgjengelig i flere størrelser, velg variant.

Kan ikke dimmes med dimmebryter, opereres og dimmes med vanlig veggbryter. Integrert LED-belysning.

Diameter 20 cm: 6W, 500 Lumen
Diameter 32 cm: 11,5W, 1019 Lumen
Diameter 43 cm: 21,7W, 2039 Lumen

Mål: 

Diameter: 20 / 32 / 43 cm
Høyde: 9,3 / 15,1 / 19,8 cm
Lengde ledning (maks): 300 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Glass / Metall
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 500 / 1019 / 2039 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo