DFTP

Tullio takpendel, diameter 60 cm

Tullio takpendel, diameter 60 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 999,00

dftp-logo_1
25W
X3
Tullio takpendel, fra de danske designerne Anker Studio, har et mykt og buet uttrykk. De tre runde skjermene er elegant plassert sammen og skaper et storslått og skulpturelt design. Avblendingsskjermer sørger for en ensartet lysoverflate og et blendfritt lys. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Lyspærer medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Diameter: 60 cm
Diameter skjerm: 25 cm
Høyde skjerm: 12,5 cm
Diameter takkopp: 12,4 cm
Lengde ledning: 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet:
Leveres med ledning i samme farge som lampen
Materiale:
Metall/plast
Sokkel: E14
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1