Lucide

Dimy taklampe for baderom, IP21, diameter 28 cm, LED 3000K 960lm Step-dim

Dimy taklampe for baderom, IP21, diameter 28 cm, LED 3000K 960lm Step-dim

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 007,00

lucide
12W
Dimy taklampe er en moderne lampe for bruk på baderommet. Lampen er i stål og med avdekning i opalhvit akryl. I tillegg til å lyse nedover, slipper skjermen lys ut rundt hele siden og litt opp mot taket, noe som bidrar til en fin glødende effekt. Kan også benyttes i andre rom, for eksempel kjøkken, stue og soverom. Den integrerte LED-modulen dimmes fra lysbryter i tre steg ved å slå lampen hurtig av og på igjen. Velg fargevariant.

Integrert LED med stepdim. Merk at lampen ikke må kobles til dimmer, dimmes med vanlig veggbryter.

Mål: 

Diameter: 28,6 cm
Høyde: 8 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Dimmes i steg: 100% / 50% / 10%
Materiale: Stål / Akryl
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 20 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 960 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide