Lucide

Bido rund takspot

Bido rund takspot

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 368,00

lucide
50W
Bido rund takspot er en moderne lampe i strukturlakkert aluminium. Innsiden er lakkert i glitrende varm gullfarge som reflekterer noe av lyset fra pæren og gir en flott effekt. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 9,5 cm
Diameter: 8 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: For montering i medfølgende festebrakett
Materiale: Aluminium
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide