Lucide

Favori takpendel GU10, diameter 10 cm

Favori takpendel GU10, diameter 10 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 925,00

lucide
5W
Favori takpendel er en enkel og trendy lampe for GU10 spotpære. Lampen er i lakkert metall med detaljer i matt messingfarge. Takkopp og ledning matcher fargen på lampen. Tekstiltrukket ledning. Velg fargevariant.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 9 cm
Diameter takkopp: 10 cm
Diameter takkopp: 12 cm
Lengde fra tak (maks): 120 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide