Lucide

Tenso Solar solcellelampe, IP54, høyde 50 cm, Antrasitt

Tenso Solar solcellelampe, IP54, høyde 50 cm, Antrasitt

kr 2 583,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 27892/02/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
Tenso Solar er en hagelampe i strukturlakkert aluminium. Lampen lades opp med solcellepanelet på toppen. Dagslyssensor sørger for at lampen er avslått og lades så lenge det er lyst ute. Jordspyd og monteringsbrakett for fast montering medfølger.

Mål: 

Høyde: 50 cm
Bredde: 14 x 14 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Montering: Jordspyd medfølger
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 15 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 260 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide