IP44.de

Fil IP65 hybrid bordlampe, oppladbar med USB eller solcelle, høyde 48 cm

Fil IP65 hybrid bordlampe, oppladbar med USB eller solcelle, høyde 48 cm

kr 6 818,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E50 93810-BL
ip44.de
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
5W
Fil er en moderne og meget estetisk designlampe med solcellepanel og litium-lon batteri. Lampen avgir et behagelig lys gjennom den hvite skjermen. Lampen har en 3-trinns dimmer og kan lyse i 24 timer på første trinn, 12 timer på andre trinn og 6 timer på tredje trinn med full styrke.

Lampen lades med sollys eller med medfølgende USB-kabel.

Mål: 

Høyde: 48 cm
Bredde: 23 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 230 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de