IP44.de

Aqu M IP65 oppladbar bordlampe med solcelle, LED 2700K 75lm

Aqu M IP65 oppladbar bordlampe med solcelle, LED 2700K 75lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 7 445,00

ip44.de
1.5W
Moderne batteri og solcelledrevet lampe fra IP44.de.
Aqu M IP65 er en moderne og elegant batteri og solcelledrevet lampe med en flott form, og et håndtak som gjør den enkel å bære med seg i hagen og huset. Den gir et behagelig lys som lett kan justeres etter behov på dimmeren, som kan veksle mellom 3 lysstyrker.

Hvis lampen som lades via sollys og en USB-kabel er fulladet, kan den lyse i 12 timer ved lav intensitet med koselig og stemningsfullt lys, i midstyrke 6 timer, og for full lysstyrke kan den lyse i 4 timer.

Lampen er laget av krystallglass med aluminium, malt i fargene sort, perlehvit, gull og lys bronse.

En USB-kabel for lading er inkludert.

Mål: 

Høyde: 35,1
Diameter: 24 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Materiale: Aluminium / Glass
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 75 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de