Nordlux

Spotlight spyd, Sort

Spotlight spyd, Sort

kr 360,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 20789903
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
35W
Spennende og innbydende hagelampespot med spyd. Flytt den enkelt fra sted til sted. Spotten er 40 cm høy og selve spottens diameter er 10 cm. Kabel med støpsel medfølger.

Lyspære medfølger ikke.

Dersom lampen skal monteres permanent (helårs bruk), skal stikkontakten tas bort, og fast tilkobling til strømnettet skal utføres av autorisert installatør.

Begrenset antall som selges til vi er tomme på eget lager.

Mål: 

Høyde fra spyd: max 22 cm
Høyde totalt: 38 cm
Lengde spyd: 16 cm
Diameter lampehode: 10 cm
Høyde lampehode: 10 cm
Lengde på ledning: 150 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall/Glass
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1