LOOM Design

Modi oppladbar gulvlampe, LED 600lm RGBW, med dimmer, høyde 150 cm

Modi oppladbar gulvlampe, LED 600lm RGBW, med dimmer, høyde 150 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 5 205,00

loom
10W
Modi oppladbar gulvlampe har en klassisk skjerm som skaper imponerende belysning både innendørs og utendørs. Lampen sender ut LED-lys oppover og nedover og er også med RGB. Berøringsdimmer på stammen med minne om lysstyrke, fargetemperatur og RGB-justering. Lampen er laget av aluminium, med IP65-klassifisering, og kan avgi lys i 9 timer før den må lades. Fullades på 7,5 timer.

Modi er enkel å lade med den medfølgende ladebasen med USB-kabel.

Bytt fargetemperatur etter ønske. Velg mellom 2700K, 3000K og 4000K.
RGB i rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo og fiolett.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 150 cm
Diameter lampefot: 35 cm
Lengde USB-ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: ALuminium
Betjening: Med dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 600 lumen
Farge på lyset: RGBW

loom

LOOM Design - Moderne lamper i flott skandinavisk stil

Hvis du liker elegante lamper i flott skandinavisk stil, er lamper fra LOOM Design garantert noe for deg. LOOM Design er nemlig det perfekte valget for lampeentusiaster som ønsker designlamper av høy kvalitet til gode priser.

LOOM Design er et dansk lampefirma med hovedsete i Århus. Bak firmaet LOOM Design står bedriften og grossisten Lampefeber A/S, som i mer enn 30 år har importert og solgt designlamper til husholdninger og foretak i hele Skandinavia.

Hos LOOM Design er anvendelighet og design like viktig som funksjonalitet og kvalitet. Med elegante og enkle lamper har fokuset vært å skape moderne belysning som også bærer preg av den populære skandinaviske stilen. Det kommer ikke minst til uttrykk i de flotte batteri- og utendørslampene deres. I tillegg til det stilfulle og enkle, skandinavisk-inspirerte designet, har LOOM Design også fokus på lamper med lang levetid. Det gjør at man får glede av lampene i mange år.

LOOM-Design