LOOM Design

Modi oppladbar bordlampe, 150lm, høyde 36 cm

Modi oppladbar bordlampe, 150lm, høyde 36 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 335,00

loom
2.2W
Modi batteridrevet bordlampe har en elegant design med den klassiske skjermen som sender lyset direkte nedover.

Skjermen har en berøringsdimmer med minne som lett justerer lyset. Lampen fullades på seks timer og kan da lyse i ni timer på full styrke før den må lades.

Lampen har IP65-kapslingsgrad og er ideell for utendørs og innendørs bruk. Den er laget av aluminium med en polykarbonat avblendingsskjerm.

Batteriet i bordlampen er enkelt å lade med den medfølgende ladestasjonen med USB-kabel.

Hold fingeren på bryteren i fire sekunder og du vil da kunne bytte mellom 3000 kelvin og 2700 kelvin. La lyset stå på til det skrur seg av automatisk og fargetemperaturen er da lagret til neste gang du skrur på lampen.

Det er mulig å kjøpe en laderhylle for 6 Modi lamper. Se under tilbehør på denne siden. Velg ønsket farge på lamepen for leveringstid.

Mål: 

Høyde: 35,8 cm
Diameter skjerm: 9 cm
Diameter fot: 15 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Betjening: Med dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 150 lumen
Farge på lyset: Velgbar 2700/3000 kelvin

loom

LOOM Design - Moderne lamper i flott skandinavisk stil

Hvis du liker elegante lamper i flott skandinavisk stil, er lamper fra LOOM Design garantert noe for deg. LOOM Design er nemlig det perfekte valget for lampeentusiaster som ønsker designlamper av høy kvalitet til gode priser.

LOOM Design er et dansk lampefirma med hovedsete i Århus. Bak firmaet LOOM Design står bedriften og grossisten Lampefeber A/S, som i mer enn 30 år har importert og solgt designlamper til husholdninger og foretak i hele Skandinavia.

Hos LOOM Design er anvendelighet og design like viktig som funksjonalitet og kvalitet. Med elegante og enkle lamper har fokuset vært å skape moderne belysning som også bærer preg av den populære skandinaviske stilen. Det kommer ikke minst til uttrykk i de flotte batteri- og utendørslampene deres. I tillegg til det stilfulle og enkle, skandinavisk-inspirerte designet, har LOOM Design også fokus på lamper med lang levetid. Det gjør at man får glede av lampene i mange år.

LOOM-Design