Lucide

Fjara oppladbar bordlampe, med touch-dimmer

Fjara oppladbar bordlampe, med touch-dimmer

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 419,00

lucide
Fjara er en oppladbar bordlampe i retro-stil. Lampen er i pulverlakkert metall. Passer perfekt i hagen og på terrasse/balkong. Lampen har en virketid på ca 12 timer ved full lysstyrke. Den kan dimmes ved å berøre toppen av lampen. Velg farge.

USB-kabel for opplading medfølger. NB: Bør lades innendørs.

Mål: 

Høyde (eks. håndtak): 25 cm
Diameter: 17,5 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: Metall / Plast
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 84
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 30 Lumen
Farge på lyset: 2800 kelvin
Kan dimmes?: Med touchdimmer

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide