Marset

Soho 38 P gulvlampe, IP44, høyde 169 cm, dimbar 12W LED 2700K 1066lm

Soho 38 P gulvlampe, IP44, høyde 169 cm, dimbar 12W LED 2700K 1066lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 16 502,00

marset_logo
11.5W
Soho 38 P utendørs gulvlampe har et klassisk design som fungerer bra på alle terrasser. Lampeskjermen er laget av polyetylen som ligner betong, og den har en matt avblending som sprer lyset jevnt. Lampefoten og armaturen er i sortlakkert metall. Velg fargevariant.

Kan dimmes med DALI/Bluetooth. App for iOS og Android tilgjengelig.

Soho er en serie lamper som finnes i varianter for inne- og utendørs bruk.

Mål: 

Høyde: 169 cm
Dybde: 41,5 cm
Diameter lampeskjerm: 38 cm
Lengde ledning:
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Polyetylen / Metall
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 1066 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: DALI

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo