Lucide

La Donna oppladbar utendørs bordlampe, høyde 29 cm

La Donna oppladbar utendørs bordlampe, høyde 29 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 700,00

lucide
2W
La Donna bordlampe er en moderne batteridrevet lampe for utendørs bruk. Lampen er i strukturlakkert aluminium. Lampen lades opp med medfølgende USB-lader og har en brukstid på seks timer ved full lysstyrke. Velg fargevariant.

Touchdimmer på lampen. Integrert LED-belysning.

Touch 1 = 100 % lysstyrke, 6,5 timer varighet
Touch 2 = 40 % lysstyrke, 15 timer varighet
Touch 3 = 10 % lysstyrke, 80 timer varighet
Touch 4 = på/av

Mål: 

Høyde: 29,2 cm
Diameter: 19,7 cm
Lengde ledning: 100 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: Aluminium
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide