Nordlux

Kettle 36 oppladbar batterilampe, Sort / Hvit

Kettle 36 oppladbar batterilampe, Sort / Hvit

kr 1 305,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2018013003
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
Kettle 36 portabel batterilampe for utendørs bruk. Lampen har trestegs dimmer og varighet på ca 5 timer ved full lysstyrke. Lades opp med medfølgende USB-kabel.

Varighet/lysstyrke: 450 lumen ca 5 timer, 300 lumen ca 10 timer, 150 lumen ca 18 timer. Ladetid til 100% cirka 12 timer.

Lampen kan henges opp med medfølgende snor, settes fritt eller monteres på tripod eller jordspyd. Se tilbehør.

Mål: 

Høyde: 30,8 cm
Diameter: 36 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Annet: Vekt 1,5 kg
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: Plast
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 450 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1