Nordlux

Kettle 22 oppladbar batterilampe, Sort / Hvit

Kettle 22 oppladbar batterilampe, Sort / Hvit

kr 855,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2018003003
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
Kettle 22 portabel batterilampe for utendørs bruk. Lampen har trestegs dimmer og varighet på ca 5 timer ved full lysstyrke. Lades opp med medfølgende USB-kabel.

Varighet/lysstyrke: 300 lumen ca 5 timer, 200 lumen ca 10 timer, 100 lumen ca 18 timer. Ladetid til 100% cirka 12 timer.

Lampen kan henges opp med medfølgende snor, settes fritt eller monteres på tripod eller jordspyd. Se tilbehør.

Mål: 

Høyde: 19,6 cm
Diameter: 22 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Annet: Vekt 0,57 kg
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: Plast
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 300 Lumen (maks)
Farge på lyset: 2700 kelvin

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1