Nordlux

Jim To-Go, høyde 30 cm, oppladbar

Jim To-Go, høyde 30 cm, oppladbar

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 987,00

Nordlux_1
Praktisk oppladbar lampe godt egnet for tur og fritid, på hytta, terrassen og i hagen. Lampen har varmhvitt lys på 2700 Kelvin. USB-kabel for opplading medfølger.

Batteritid for hver lumen:
Step 1: 300lm / 5 timers brukstid
Step 2: 150lm / 10 timers brukstid
Step 3: 75lm / 18 timers brukstid
Step 4: Slukket

Jim er designet av den danske designduoen Says Who. Serien har en avrundet og luftig silhuett og et praktisk håndtak som gjør den lett å plassere der du trenger den. Den bærbare lampen er batteridrevet og har Moodmaker ™ -funksjonalitet, som lar deg justere lyset i tre forskjellige lysinnstillinger – perfekt for å sette den rette stemningen på terrassen, balkongen eller i hagen.

Mål: 

Høyde: 30,3 cm
Diameter: 16 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Inne / Ute
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 300 / 150 / 75 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1