Nordlux

Ara To Go oppladbar bordlampe, 3-Step Moodmaker™, IP54 , høyde 29 cm

Ara To Go oppladbar bordlampe, 3-Step Moodmaker™, IP54 , høyde 29 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 440,00

Nordlux_1
2W
Ara To Go bordlampe kan brukes inne og ute.

Leveres med oppladbart batteri og muliget til å sette tre ulike nivåer på lysstyrken. Batteriet har en holdbarhet på opptil 6,5 timer med full lysstyrke og inntil åtti timer hvis lampen skrus ned til stemningsbelysning. Batteriet lades enkelt via USB-kontakten.

Mulighetene er mange med denne vakre lampen. Sett den rett på bordet, terrassen eller på gulvet i stuen. Lampen leveres med en praktisk lærreim for enklere transport.

Velg ønsket farge for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 29,2 cm
Diameter: 19,7 cm
Lengde ledning: 100 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: Aluminium / Plast
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 105 Lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1