Lucide

Tala 3 spotskinne GU10, 12W (inkl. dim-to-warm-pærer)

Tala 3 spotskinne GU10, 12W (inkl. dim-to-warm-pærer)

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 835,00

lucide
12W
X3
Tala 3 spotskinne er en moderne lampe med tre lyskilder. Lampen er i metall, og med tekstiltrukket ledning mellom skinnen og lampehodene. Spottene kan tiltes 120 grader og roteres 330 grader. Dimbare GU10 12W spotpærer med dim-to-warm medfølger.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger.

Medfølgende lyspærer er på 820 Lumen, dim-to-warm 3000 til 2200 Kelvin.

Mål: 

Høyde: 20 cm
Bredde: 12 cm
Lengde 45 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Antall lys: 3
Lysstyrke: 3 x 820 Lumen på medfølgende pærer
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide