Antidark

SpotOn 3 spotskinne GU10, lengde 48 x 9 cm

SpotOn 3 spotskinne GU10, lengde 48 x 9 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 309,00

Antidark-logo
7W
X3
SpotOn 3 er en spotlightskinne i SpotOn-serien. Spottene kan tiltes 90° og roteres 360°. Skjermen kan enkelt skrus av, slik at skifte av lyspærer blir enkelt. Lampen er dimbar med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer.

Lyspærer medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Lengde: 48 cm
Bredde: 9 cm
Høyde: 13 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Sokkel: GU10
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo