Nordlux

Omari 3 spotskinne 2700K 320lm x 3 Moodmaker™ Step-dim, lengde 78 cm

Omari 3 spotskinne 2700K 320lm x 3 Moodmaker™ Step-dim, lengde 78 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 990,00

Nordlux_1
3.2W
X3
Spotskinne med Omari-spotter kan kun benyttes mot vanlig av og på bryter. For å dimme, trykkes lysbryter av og på til ønsket lysstyrke. Lampen har tre trinn med lysstyrke.

Omari spotskinne, med tre spotter, har integrert LED og benytter Moodmaker™ Step-dimming. Lampen har fokus på lyse, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinjeformede spotskinnen passer perfekt inn i de fleste interiørdesign. MoodMaker (tre-trinns dimming) gjør det enkelt for deg å skape den helt rette, koselige atmosfæren.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Lengde: 78 cm
Lengde spotter: 7 cm
Diameter spotter: 3 cm
Høyde (maks): 12 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Spottene kan roteres 320° og tiltes 90°
Materiale: Metall / plast
Sokkel: Integrert LED
Antall lys: 3
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 320 lumen x 3
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer
Lysspredning: 41°

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1