Antidark

Designline Tube, Komplett Kit for GU10, Hvit

Designline Tube, Komplett Kit for GU10, Hvit

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 074,00

Antidark-logo
7W
Designline Tube, i hvit farge, er en komplett spotskinneløsning med starttilkobling, skinne uten skjøt og med Tube-spotter. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Lyspære medfølger ikke.

Dersom du vil ha en lengre og mer slank spot, finner du "Designline forlenger front 7 cm" under tilbehør.
Velg mellom en meter med tre spotter eller to meter med fire spotter.

Designline er et smart skinnesystem hvor du kan bygge ut etter eget ønske. Flere skinnene kan kobles sammen med skjøter, vinkler eller med en t-skøt. Skinnesystemet kan settes sammen uten at du trenger å tenke på retning vinkelen tar, da vinkler og t-skøter ikke er retningsbestemte.

Mål: 

Diameter spot: 5,5 cm
Høyde spot (totalt): 13,6 cm
Lengde skinne: 100 cm / 200 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo