Antidark

Designline Bell, Komplett Kit for GU10, Sort

Designline Bell, Komplett Kit for GU10, Sort

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 074,00

Antidark-logo
7W
Sort Bell er en stilfull takspott med litt rundere former enn andre spotter med samme funksjonalitet. Dette er et komplett, men utbyggbart kit som kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Lyspærer medfølger ikke.

Du kan velge mellom et sett på en meter med tre Bell-spotter eller et sett på to meter med fire spotter. Gjør valget i rullgardinen for pris og leveringstid.

Designline er et smart skinnesystem hvor du kan bygge ut etter eget ønske. Flere skinnene kan kobles sammen med skjøter, vinkler eller med en t-skøt. Skinnesystemet kan settes sammen uten at du trenger å tenke på retning vinkelen tar, da vinkler og t-skøter ikke er retningsbestemte.

Mål: 

Diameter spot: 6,9 cm
Høyde: 13,6 cm
Lengde skinne: 100 cm / 200 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo